image.jpg

Koko kesä meillä odotettiin baletin alkua, kyseltiin, että koska pääsen balettiin, milloin saan ballerinan vaatteet, olenko jo iso tyttö? Anniina Ballerinaa katseltiin nauhalta päivittäin (ja katsellaan edelleen ;)). Voi sitä onnea, kun balettitunnit vihdoin alkoivat. Äidinkin jännitys vaihtui innostukseen, kun opettaja osoittautui huipputyypiksi ja apuopet herttaisiksi teineiksi.

image.jpg

Innostus ei ole laantunut, päinvastoin, joka päivä I kysyy, että onko tänään balettia? Ja balettiliikkeessä vaatteita sovitettaessa pieni neiti oikein tärisi innostuksesta. Luonnollisesti balettivaatteet pitäisi olla päällä vuorokauden ympäri... Onneksi ollaan yhteistuumin keksitty joitain korvaavia prinsessamekkoja vaatetukseksi. :) 

image.jpg

Laukku olalla I astelee toisten pienten ballerinojen joukkoon, eikä edes vilkaise taakseen. Niin iso tyttö jo! Äidillä on sekä haikeutta, että ylpeyttä rinnassa katsoessa, kun poninhäntä vain heilahtaa vilkutukseksi. <3

Kaunista päivää! <3